benu banner allo 180x130px 04

Elérhetőségeink

Kapcsolat

Egészségvédelem


Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Rezeda Web


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Homeopátia Info

Homeopátia-Info

Cegadatok X

facebook

Letöltött oldalak

Oldalletöltések száma: 1595198
Naturland Wellness testápoló balzsamA Naturland Wellness testápoló balzsam egy olyan bőrkímélő, gyorsan és tökéletesen felszívódó készítmény, amely fokozottan védi és ápolja a bőrt. A bőr különböző hatások következtében elvesztett zsír- és nedvességtartalmát pótolja, ezáltal puhítja, bársonyossá és rugalmassá teszi azt. E-vitamin tartalmánál fogva kondicionál, regenerál. Használatát javasoljuk szabad levegőn való tartózkodáskor, illetve fürdés, napozás után az egész testfelület ápolására.

Kémhatása megfelel az egészséges bőr pH-értékének. Védelmet nyújt a száraz, érzékeny bőrnek. A wellness-kezelések igénybevétele, a test és a lélek harmóniáját, fizikai és mentális jólétet hirdető wellness életmód - mely magába foglalja többek között a mozgást, masszázst, helyes táplálkozást - folytatása napjainkban igen népszerű; a fiatal generáció, valamint a középkorú és az idősebb korosztály körében is széleskörűen elterjedt.

A wellness kezelések részeként alkalmazott masszázs ellazítja a testet enyhíti az izomfeszülést, gátolja a nem dolgoztatott izmok sorvadását, megszünteti az izmok fáradtságát és fájdalmát, csillapítja a krónikus fájdalmat, élénkíti a vérkeringést, feszesíti a bőrt, nyugtatja az idegrendszert, erősíti az immunrendszert. Mindezen fizikális előnyök mellett a lélekre  gyakorolt pozitív hatásokként csökkenti a stresszt, javítja a koncentráló képességet, biztosítja a pihentető alvást, elősegíti a mentális kikapcsolódást.
 
Ezek a hatások fokozhatók, illetve célzottan kiválthatók, ha a masszírozáshoz használt hintőporba, olajba vagy kenőcsbe gondosan megválasztott, a masszázs során belélegezhető illóolajat teszünk.
A wellness programokban a kezelések kiegészítőjeként kiválóan alkalmazhatók a Naturland monokomponensű gyógyteák és gyógyteakeverékek.

A Naturland Wellness termékcsalád tagjai egyaránt alkalmasak szakember által nyújtott wellness-masszázsok ( pl. nyirokmasszázs, aromamasszázs, cellulitmasszázs) során történő és otthoni, egyéni felhasználásra.

 

Forrás: Naturland

© Rezeda Patika - 2007 | Adatkezelési nyilatkozat | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!