benu banner allo 180x130px 04

Elérhetőségeink

Kapcsolat

Egészségvédelem


Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Rezeda Web


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Homeopátia Info

Homeopátia-Info

Cegadatok X

facebook

Letöltött oldalak

Oldalletöltések száma: 1595120
Johnson's babyA Johnson's baby a világ egyik legnagyobb egészségügyi vállalatának, a -nak babaápolási termékcsaládja. A cég több, mint 100 éves tapasztalata és szakértelme a babaápolásban garanciát jelent Önnek a kiváló minőségre. A Johnson & Johnson már évek óta babaápolási termékekkel támogatja a magyarországi újszülött osztályokat, így azok 94%-a Johnson's baby terméket használ az újszülöttek ápolására a kórházi tartózkodás idején.

 

 

 

Minden termékünk:

  • rendkívül gyengéd összetevőket tartalmaz
  • klinikailag bizonyítottan lágy
  • kíméletes tisztít és ápol, nem szárítja a bőrt


ezért már újszülött babákon is biztonsággal használható. Erre bizonyíték az is, hogy a magyarországi újszülött osztályok orvosainak *89%-a ajánlja a Johnson's baby termékeket már újszülött korban történő használatra is.


...mert senki sem ért úgy a babák nyelvén, mint a mamák és a Johnson & Johnson.


Szigorú klinikai tesztek biztosítják, hogy a Johnson's baby termékek a babák, a mamák és az egész család legnagyobb megelégedettségét szolgálják. A Johnson's baby termékeken feltüntetett jelzések is ezen tesztek eredményét jelzik.


No More Tears® - "Nincs több könnycsepp" formula
A Johnson's baby egyedülálló védjegye. Azok a termékeink, amelyeken ezt a jelet látja (fürdetők, samponok és ápoló törlőkendő) olyan gyengédek a szemhez, akár a tiszta víz. Ez különösen az újszülöttek esetében fontos, hiszen náluk még nem alakult ki teljesen a pislogási reflex és a könnytermelés, így a nem megfelelő termék irritációt okozhat.


Clinically proven mildness - Klinikailag tesztelt lágyság
Minden termék független bőrgyógyászok felügyeletével tesztelt az esetleges allergiás reakciók elkerülése érdekében. Csak a Johnson & Johnson követelményeknek megfelelő termék kapja meg a fenti jelet, amely biztosítja a gyengéd ápolást már újszülött kortól.


10-szeres hidratáltság
A Johnson's baby olaj vizes bőrre kenve 10-szer több nedvességet zár a bőrbe, mint sok más testápoló vagy krém.  

Forrás: Termékleírás

 

© Rezeda Patika - 2007 | Adatkezelési nyilatkozat | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!