benu banner allo 180x130px 04

Elérhetőségeink

Kapcsolat

Egészségvédelem


Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Rezeda Web


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Homeopátia Info

Homeopátia-Info

Cegadatok X

facebook

Letöltött oldalak

Oldalletöltések száma: 1595272
Pharmaton Vital kapszulaKimerültségi állapotokban (pl. stressz hatására), fáradtság, gyengeségérzés, valamint a koncentrálóképesség csökkenése esetén. Kiegyensúlyozatlan vagy hiányos táplálkozás esetén, pl. idős korban vagy diétás okokból, és krónikus vagy akut betegségek során, ill. műtétet követően a reconvalescentia időszakában fellépő étvágytalanság, anorexia és erőtlenség esetén javallott
 
Ellenjavallatok: A gyógyszer alkalmazása nem ajánlott: kálcium anyagcsere zavarokban (pl. a szérum kálcium kóros emelkedése, fokozott kálciumürítés),- A- és D-vitamin túladagolás esetén,- veseműködési zavarokban,- A- és D-vitamin tartalmú készítmények egyidejű alkalmazásakor, -retinoidok (akne kezelésére használatos gyógyszerek) és D-vitamin egyidejű alkalmazásakor,- a készítmény összetevőivel szembeni túlérzékenység esetén. A gyógyszer segédanyagként kis mennyiségben tejcukrot is tartalmaz.

Mellékhatások: Nagyon ritkán gyomor-bél panaszok (pl. hányinger, gyomorfájás, hányás) előfordulhatnak .

Figyelmeztetések: A Pharmaton Vital kapszula szedése gyermekeknek 12 éves kor alatt nem ajánlott. A kapszula más összetevők mellett A- és D-vitamint is tartalmaz, amely megfelel, illetve egy kicsit meghaladja a napi szükségletet. Mivel ezen vitaminok túladagolása a magzatra nézve veszélyes lehet, terhesség és szoptatás ideje alatt a kapszula alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával.

Kölcsönhatások: Ezideig nem ismert egyéb gyógyszerekkel vagy ételekkel való kölcsönhatása.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 alkalommal, lehetőleg a reggeli étkezés közben célszerű bevenni. Gyermekeknek 12 éves kor alatt a használatát nem javasoljuk. Nincsen különleges adagolási előírás idősek számára.

Forrás: Betegtájékoztató
© Rezeda Patika - 2007 | Adatkezelési nyilatkozat | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!