benu banner allo 180x130px 04

Elérhetőségeink

Kapcsolat

Egészségvédelem


Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Rezeda Web


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Homeopátia Info

Homeopátia-Info

Cegadatok X

facebook

Letöltött oldalak

Oldalletöltések száma: 1595303
Nurofen 400 mg drazsé és mikro-granulátum (ibuprofen

Javallat: fejfájás, migrén, menstruációs fájdalmak, hátfájás, reumatikus és izületi fájdalmak, fogfájás, neuralgiás fájdalmak, megfázás és influenza, láz csillapítás.

Adagolás: 1-3 drazsé, illetve tasak naponta. A mikro grnaulátumot fél pohár vízben feloldva kell bevenni.

Mellékhatás: gyomor- és bélrendszeri tünetek, májfunkció károsodás, allergiás bőrkiütés, vesekárosodás, fejfájás, szédülés, látás- és hallászavar, vizelési problémák, agyhártya gyulladás, asztma, májgyulladás.


Kölcsönhatás: a véralvadásgátlók hatását fokozza. Más gyulladásgátlókkal együtt adva fokozza a gyomor- bélrendszeri mellékhatások előfordulását

Ellenjavallat: A készítmény bármely összetevőjével szembeni allergia, gyomor- bélrendszeri fekély, asztma, 12 éves kor alatti gyermek, terhesség, szoptatás.

Figyelmeztetés: máj, vese, szívbetegeknél, fekélybetegeknél fokozott óvatosság szükséges. A vérképet, a máj- és vesefunkciót és a látást a szedés során ellenőrizni kell. A vezetést és a veszélyes munka végzését befolyásolhatja. A mikro granulátum szacharózt tartalmaz.

Forrás: Termékleírás

© Rezeda Patika - 2007 | Adatkezelési nyilatkozat | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!