benu banner allo 180x130px 04

Elérhetőségeink

Kapcsolat

Egészségvédelem


Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Rezeda Web


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Homeopátia Info

Homeopátia-Info

Cegadatok X

facebook

Letöltött oldalak

Oldalletöltések száma: 1595451
HRI Exultrin fogyókurás tablettaBarnamoszat és zellermag tartalmú étrend-kiegészítő fogyókúrázók számára. A barnamoszatnak (Fucus Vesicolonus) magas a természetes jódtartalma. A jód létfontosságú a pajzsmirigy helyes működésének szempontjából.

 

A pajzsmirigynek fontos szerepe van a szervezetben a normális anyagcsere fenntartásában, ami viszont a testsúly szabályozásában is szerepet játszik.

Összetevők tablettánként:

tömegnövelő szerek (dikalcium-foszfát, hidroxipropil-metilcellulóz), barnamoszatpor 100 mg, barnamoszat száraz kivonata (5:1) 80 mg, zellermag száraz kivonata (4:1) 50 mg, csomósodást gátló (mikrokristályos cellulóz, szilicium-dioxid), stabilizátor (gumiarábikum), fényezőanyag (sztearinsav), hordozók (magnézium-sztearát, talkum), színezék (titán-dioxid).

Felhasználás:

  • felnőtteknek naponta 1-1 tabletta reggel és délben, a testtömeg-csökkentő étrend kiegészítésére.


A kockázatok és mellékhatások tekintetében a vásárló olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

 

Forrás: Termékleírás

© Rezeda Patika - 2007 | Adatkezelési nyilatkozat | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!